•  
  •  
  • Home
  • /Szolgáltatók

Szolgáltatók

Siófok Város Önkormányzata

Siófokon az önkormányzat képviselő-testülete 12 tagú, melyből 8-an egyéni választókörzetből, 3-an pedig listán kerültek be, a 12. a polgármester, akit közvetlenül választottak meg a polgárok.
A képviselő-testület működését 5 szakbizottság segíti.
2010. október 11- től 1 fő főállású alpolgármester lát el tisztséget az Önkormányzatban
A bizottságok tagjai választott képviselők, illetve külső tagok.
Az Önkormányzat oldala

EON Áram szolgáltatás

Az EON Áramszolgáltatással kapcsolatban az alábbi oldalakon a linkre kattintva részletesen bemutatjuk szolgáltatásainkat, és igyekszünk választ adni az energiával kapcsolatban felmerülő minden kérdésre az egyszerű villanyszereléstől az általános tudnivalókon, szabályokon és praktikus tippeken át a környezettudatos és gazdaságos megoldásokig. Általános ügyintézés +36 40 545 545.

EON Földgáz szolgáltatás

Az EON Földgázszolgáltatással kapcsolatban az alábbi oldalakon a linkre kattintva részletesen bemutatjuk szolgáltatásainkat, és igyekszünk választ adni az energiával kapcsolatban felmerülő minden kérdésre az általános tudnivalóktól, a szabályokon és praktikus tippeken át a környezettudatos és gazdaságos megoldásokig. Általános ügyintézés +36 40 220 022.

Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.

A DRV Zrt. elérhetősége +36 40 240 240 ellátási területén az ivóvíz 40%-a felszíni vízbázisból származik. A tavak, folyók vizét közvetlenül az erre alkalmas vízrétegből termeljük ki szivattyúkkal, majd a víztisztító művekben kezeljük, hogy minősége megfeleljen az ivóvízzel szemben állított szigorú követelményeknek.
A gyakori kérdésekre a válaszokat a linkre kattintás után végigolvashatja.

T-Csoport ( T-Home, T-Mobile T-Systems )

T-Home A Magyar Telekom megújulásával egyidőben 2008. őszén Magyarországon is bevezettük a T-Home márkát, amely a korábbi T-Com, T-Online és T-Kábel márkákat váltotta fel. További információk.

T-Mobile A T-Mobile csoport szolgáltatásait világszerte több mint 121 millióan veszik igénybe és a vállalat az egyetlen, egybefüggő transzatlanti szolgáltatást nyújtó mobilszolgáltató. A jövőben újabb és újabb államok kapcsolódnak be az egyre több országot lefedő nemzetközi… További információk.

T-Systems A T-Systems a Magyar Telekom üzleti márkájaként a nagyvállalatok és kormányzati intézmények mellett immár a kis- és középvállalatokat is kiszolgálja infokommunikációs szolgáltatásokkal. További információk.

Kábel TV szolgáltatók ( Invitel, Supra )

Az Invitel Zrt. több mint 15 éve a magyarországi távközlési piac kiemelt szereplője. Elérhetőségük.

Supra Kft. Cégünk a TV, Internet és telefon szolgáltatás mellett az Ügyfelek igényei alapján olyan egyéb technológiákkal is foglalkozik, melyek teljessé teszik illetve kiegészítik szolgáltatásainkat. Elérhetőségük.

AVE Zöldfok Zrt.

Hiszünk abban, hogy ma már Magyarországon a kommunális szolgáltatások terén is végleg eljött a tiszta megoldások ideje… elérhetőségük: +36 84 502 223 telefonon. Ügyfélszolgálat

Termofok Kft.

2002. év első teljes gazdasági évként került a cég történetébe. Ebben az évben a távhőszolgáltatás megerősítésére és az egyéb szolgáltatások bevezetésére került sor mindenek mellett a több… Elérhetőségük +36 84 510 535 telefonon. Ügyfélszolgálat

Lakás biztosítás

Az oldalunkon több biztosítóval és ajánlataival is megismerkedhet. A kalkulálás után hasonlítsa össze a biztosítók ajánlatait és válassza ki a legkedvezőbb ajánlatokat. Biztosítási alkusz.